چرا احساس فقیر بودن» مانند فقیر بودن» دردآور است؟ روز اولی که یک خانم جدید به عنوان مسوول غذای مدرسه سر کارش حاضر شد، فهمیدم که فقیر هستم. پیش از آن و تا آنجا که ذهن کلاس چهارمیام به خاطر داشت، یک نفر مسوول توزیع غذا در مدرسه بود. من میدانستم که بعضی از بچهها بابت غذایشان پول میدادند و بچههای دیگر مثل من، پولی برای غذا پرداخت نمیکردند. اما خانم پیری که مسوول توزیع ناهار بود، با همه ما به طور یکسان رفتار میکرد. تا اینکه او رفت و خانم جوانتری جای او را گرفت. وقتی در روز اول کاری خانم جدید، برای گرفتن غذا وارد صف شدم، جلوی من را گرفت و 25 /1 دلار از من خواست. شوکه شدم و از آنجا که هیچ پولی نداشتم، منمن کردن تنها کاری بود که میتوانستم انجام دهم. در آن لحظه، حاضر بودم هر مقدار پولی را به او بدهم تا از آنجا فرار کنم. در این حین، خانم مسنتری جلو آمد و چیزی در گوش مسوول جدید گفت. در نهایت، صف غذا به وضعیت قبلی خود بازگشت. اما هفته سختی گذشت
تا مسوول جدید یاد گرفت که چه کسی پول پرداخت میکند و چه کسی نه.
لحظهای که فهمیدم ناهار مجانیام به چه معناست، هنوز با من است. اگرچه پول خانوادهام نسبت به روز گذشته کمتر نشده بود، اما آن لحظه همه چیز را برای من تغییر داد. کمکم داشتم به تفاوت میان خودم و همکلاسیهایم پی میبردم. بهرغم اینکه همه ما لباس متحدالشکل میپوشیدیم، به نظر میرسید بچههایی که برای ناهارشان پول میدهند، بهتر لباس میپوشند. آیا این موضوع به دلیل کفشهایشان بود؟ آنها حتی موهای بهتری داشتند. آیا به جای آنکه خانوادههایشان در خانه موهایشان را با قیچی کوتاه کنند، به آرایشگاه میرفتند؟ همیشه بچهای خجالتی بودم، اما بعد از آن دیگر هیچ حرفی هم در مدرسه نمیزدم. اصلاً من که بودم که بخواهم حرف بزنم؟ ناگهان با نردبانی روبهرو شده بودم که پلههایش، کفش و مو و لهجه بود.
پلههایی که داشت چیز تازهای را به من میفهماند. مهم نبود که در وضعیت خانواده من تغییری ایجاد نشده بود، حالا دیگر دیدگاه من تغییر کرده بود.
اگر عادت دارید مانند حسابداران، در فضای اصطلاحات مالی در مورد ثروت و فقر فکر کنید، حرف من برایتان منطقی نخواهد بود. دیدگاه من درآمد پدر و مادرم و مخارج ماهانه ما را تغییر نداد. در واقع هیچچیزی را در جهان تغییر نداد. اما با دگرگون کردن ادراکات، افکار و کنشهای من، آینده من را دگرگون کرد.
منایع و شیوه امتحانی دروس بازار ئول و سرمایه و مدیریت بانکداری و بیمه
خانم ,مسوول ,پول ,تغییر ,غذا ,جدید ,در مدرسه ,از آنجا ,آنجا که ,را به ,من تغییر
درباره این سایت